Un punt amb regust a victòria

PORTADA_SANSA

PUBLICITAT

Repartiment de punts en el partit més esperat de la jornada. El Sant Salvador va aprofitar molt bé les seves oportunitats davant d’un equip que contava per victòries cadascun dels seus partits. El conjunt tarragoní es va fer fort a casa, amb una bona tasca al darrere, i va ofegar l’atac del Sant Jaume dels Domenys. Canvi de líder a la categoria i atenció, pels tarragonins encara no està tot dit, i pot haver-hi un bon final de temporada.
Benvinguts a Futbol Tarragona.


#1cat2
Comencem el repàs de la jornada de lliga d’aquest passat cap de setmana pel segon grup de la primera Catalana, i concretament per la gran victòria del Torredembarra davant de la Rapitenca en un canvi de joc i de dinàmica molt significativa. Ens fa cinc cèntims de tot plegat, Marc Molina.


#2cat6
Victòria importantíssima del Torreforta a casa davant de la Riera. Els de Ponent van fer un pas endavant i van mostrar que l’equip pot fer moltes coses al terreny de joc.
Estefania Cabrera


#3cat2
Dues victòries al segon grup de la Tercera Catalana, pels equips tarragonins. La primera té com a protagonista a l’At. Camp Clar, que segueix amb la seva tasca d’escalar posicions.


#3cat3
Empat a 2 del SPiSP “B” al tercer grup de Tercera Catalana, en un partit més obert del que molts es pensaven que hi seria.
Marc Pérez


#4cat25

I arribem a l’ultima categoria que ens queda per explicar, la Quarta Catalana, on al grup 25 tenim l’empat del Sant Salvador davant del potent St. Jaume dels Domenys.


I fins aquí arriba el repàs dels partits dels equips de Tarragona que s’han disputat aquest cap de setmana. Ens tornarem a escoltar el Divendres per analitzar la prèvia de la següent jornada de lliga.

PUBLICITAT