Un valent SPiSP “B” es queda sense premi

AmYf3CJd1lggJsHO-rAEcnY29rTNPFMqKFmUd81b4tY_

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui repassem que han fet els nostres equips a la jornada de lliga d’aquest passat cap de setmana. En portada, destaquem a un valent SpiSP B que es va quedar finalment sense el premi dels punts malgrat el bon partit fet pels tarragonins.


#1cat2
Però comencem com sempre ho fem pel segon grup de la Primera Catalana, on el Vila-seca es va emportar el derbi de la província davant del Catllar a l’últim instant del partit.
Ens ho explica, Marc Molina:


#2cat6
Baixem fins al sisé grup de Segona Catalana. El Racing de Bonavista va tornar a perdre en partit marcat per les decisions arbitrals. Les expulsions van ser massa càstig que el conjunt de ponent va acabar pagant amb la derrota.
Estefania Cabrera


#3cat2
A la tercera Catalana, al grup 2, nova victòria de l’At. Camp Clar que surt definitivament dels llocs de descens i mostra així la seva gran millor envers l’inici del seu curs.


#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup tres, gran partit del filial del SpiSP B malgrat que es va tornar cap a casa sense el premi dels punts.
Marc Pérez


#4cat25
I baixem fins a la Quarta Catalana, on al grup 25 el Sant Salvador va guanyar còmodament a casa del colista. Una victòria que els apropa als dos equips al capdavant de la taula.


I fins aquí el resum de tot el que ha donat la jornada de lliga d’aquest passat cap de setmana.
Recordeu que ens tornem a escoltar el pròxim Divendres on analitzarem la prèvia de la pròxima jornada dels nostres equips.

PUBLICITAT