Visita clau del Torreforta

TORREFORTA
Foto: @rcfbonavista @29Javich

Un dels partits que pot acaba declinant cap a un costat el futur de la competició pel Torreforta pot ser el d’aquest cap de setmana. No serà un partit decisiu ni definitiu, però si seran clau els tres punts que el conjunt de Ponent disputarà al camp de l’Ampolla aquesta jornada. Els homes dirigits per Kiki poden donar un pas molt endavant si guanyen a domicili i començar a marcar distancies envers els seus rivals en la lluita per la permanència al sisè grup de Segona Catalana.

PUBLICITAT

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Com cada programa, comencem el nostre repàs pel futbol més modest fet a la nostra ciutat, analitzant el segon grup de la Primera Catalana, on tenim equips de la província lluitant encara per la salvació. Un dels que més a prop la té es el Vila-seca. Situat a mitja taula, buscarà novament els tres punts davant un rival de la part alta. Ens fa cinc cèntims de tot plegat, el nostre company, Marc Molina.

Marc Molina

 

#2cat6

Baixem fins al sisè grup de la Segona Catalana amb la que hem obert aquest programa. El Torreforta té a la seva mà l’opció d’allunyar-se aquesta jornada dels llocs de descens davant d’un rival directe en aquesta lluita per la permanència de la categoria, i atenció, perque també aquest resultat, pot marcar i molt la lluita per la resta d’equips implicats

Estefania Cabrera

 

#3cat2

Anem ara fins a la Tercera Catalana, on al grup 2 la Cultural, malgrat despenjar-se de la lluita per l’ascens, vol continuar amb els resultats positius i aquest jornada visita a un equip necessitat de punts com es el Mont-roig.

 

#3cat3

A l’altre grup de Tercera Catalana, al grup tres, el SPiSP “B” visita a un Llorenç immers a la lluita per l’ascens de categoria.

Marc Pérez

 

#4cat25

I baixem fins a l’última categoria que ens manca per repassar, la Quarta Catalana, con al grup vint-i-cinc el Tarraco rep la visita de la Riera “B”i el St. Salvador visita el camp del Perafort, amb la mirada ficada al partit de l’EFB Calafell.

 

I fins aquí arriba el repàs de la prèvia d’aquesta jornada de lliga. Ens retrobarem el pròxim Dilluns per analitzar que han fet els nostres equips aquest cap de setmana.

PUBLICITAT