ENQUESTA: Quin és el millor Hit 2024 de Les Golfes?

Una temporada més l’Adrià Recasens ho ha tornat a fer, ha composat i versionat coneguts temes musicals de manera paròdica i a més enguany ha anat més enllà i s’ha endinsat al món dels videoclips per oferir-nos contingut ben golfo!

PUBLICITAT

D’una banda ‘Borra’ de la Tacones, sobre les pintades de Tarragona a qui la consellera Maria Mercè Martorell ha declarat la guerra, a partir del tema original ‘Zorra’ de Nebulosa d’enguany a Eurovisió. Per altra banda ‘Què farem amb els coloms’ amb Jordi Senizu, la rèplica golfa del conseller Jordi Sendra i la seva inquina contra aquesta plaga de la ciutat, a partir del tema ‘Si no estás’ d’Iñigo Quintero que tant ho va petar des de Tiktok. Finalment ‘Compro’ amb al rèplica de Montse Adan, consellera de Comerç, sobre les compres de proximitat, a partir del conegut ‘Mussegu’ del grup local vallenc Figa Flawas.

Quin us ha agradat més? Quin és el vostre preferit? Del 17 al 24 de juny participa a l’enquesta de rctgn.cat/lesgolfes i vota el teu tema i videoclip preferit de #LesGolfesHits2024.

En aquest vídeo podeu veure un tastet de tots tres on fins i tot hi han reaccionat els seus protagonistes reals. I a continuació el podeu recuperar complets veient en ells fins i tot la participació dels protagonistes reals.

PUBLICITAT