#GolfesSummer | Santa Teca a la Part Alta

Seguim comptant els dies per l’inici de Santa Tecla i també seguim amb el Concurs d’Idees de Santa Tecla de Repsol, animant i recollint propostes de la ciutadania per millorar la festa.

PUBLICITAT

Aquesta setmana la Laura ha passejat pels carrers de la Part Alta, els quals són els principals escenaris de la majoria d’actes de Santa Tecla. Així doncs, durant gairebé dues setmanes, la Part Alta s’omple de gent, música i molta festa una situació que afecta als veïns i veïnes d’aquests carrers però els hi agrada tenir la festa major a casa?

La Laura ha sortit per descobrir-ho i per conèixer com viuen la festa els tarragonins/es de la Part Alta i si tenen alguna proposta per millorar-la.

Podeu recuperar la visita de la Laura a Camp Clar per comparar les diferents realitats i vivències i recordeu que seguim en marxa amb el Concurs d’Idees de Santa Tecla de Repsol.

Participar és molt fàcil i a més pots guanyar fantàstics premis i fer realitat la teva idea!

Publica un vídeo de màxim 1 minut amb la teva proposta a les xarxes socials, al teu perfil d’Instagram i/o Twitter. Les propostes han d’anar etiquetades amb el hashtag #IdeaTecla i citar el perfil @somgolfes a Instagram o @somgolfes a Twitter.

PUBLICITAT