#GOLFES | Especial 8M

Totes elles estaven a la llista de convidades pendents i desitjades per la Laura, i quina millor manera de poder portar-les a Golfes que per la setmana del #8M, ja que cadascuna, en el seu àmbit i realitat, és un referent de feminisme sense portar cap bandera ni estar en cap associació.

PUBLICITAT

La cervesa és cosa d’homes? Ni molt menys! És cosa de dones i en aquest cas per partida doble. Ens visiten unes bones amigues del programa que sense haver vingut mai, sempre han estat molt presents. La Montse i la Núria, creadores i propietàries del bar de cervesa artesanal de Tarragona: TWINS.

I si la cervesa no és només d’homes, la llibertat per marxar d’Erasmus amb 50 anys tampoc és exclusivament per aquells o aquelles que no tenen família o són més joves, un bon exemple és la Gumer, qui amb marit i dos fills va decidir pensar en ella i viure la vida i les experiències que vulgui, tot i que descobrirem que a vegades la societat no li ha posat fàcil.

I per últim i a falta de més veus de dones a Ràdio Ciutat, ens visita la periodista del Diari de Tarragona, Carla Pomerol, amb qui descobrirem que el periodisme pot ser un món de dones però dirigit gairebé sempre per homes.

Amb elles quatre, farem un akelarre divertit amb cervesa i molt de lila per celebrar, reivindicar i sobretot, per brindar per nosaltres, pel 8M i per un futur feminista.

PUBLICITAT