Taula Golfa 35 | Final de Temporada al Pride de Tarragona

El passat dissabte 15 de juny l’equip de Les Golfes vam acomiadar la 3a temporada amb la darrera Taula Golfa (35) obrint la programació del Pride de Tarragona, des de l’escenari de la Plaça Corsini.

PUBLICITAT

Al llarg d’una hora el públic assistent va poder veure i seguir la gravació del programa d’Adrià Recasens del que hi van formar part les dives drags Zafiro i Odisea Onassis, presentadores també a la jornada matinal de l’event; Sheila Mico de Revolución Pata; Rafa Núñez i les Iaies Golfes.

Entre els convidats del darrer programa vam comptar amb Hugo Marlo, noi trans, cantant i president de l’Associació Tiresias, present entre la Fira d’Entitats; i el veritable Ricard Checa, periodista “punyent” que tant hem replicat. També vam saludar a Judith Trilirí, maga amb un espectacle en acabar el programa, sobre l’escenari.

Tant si hi vau estar presents com si no, esperem que gaudiu aquesta darrera Taula Golfa agraïnt la vostra companyia al llarg de la temporada. Tampoc us podeu perdre el recull del Pride de Tarragona al reportatge #AlCarrer d’aquesta setmana amb Viñuales Flow (recupera-ho)

A continuació us oferim un seguit de fotos amb els millors moments del programa especial final de temporada. Fotos Galeria: Ari Lucena @luzzari_

PUBLICITAT