#LesGolfes [#TaulaGolfa 8] | El tamany importa? | Amb Elvira Vidal

Elvira Vidal, consellera de JuntsxCat a Tarragona, puja aquesta setmana a #LesGolfes atrevint-se amb una #TaulaGolfa on aquesta setmana abordem si el tamany importa, si ho és igual per nois que noies, i recollim algunes respostes polítiques i de carrer.

PUBLICITAT

D’altra banda junt a Sheila Mico, de Revolución Pata; Xavi Flo, Míster Tarragona 2023; i Lara Bustillo (que no Laura Bastillo com ha dit l’Adrià), hem conegut més detalls de la infància i la vida de la que fos encarregada de Parcs i Jardins i Contractació a l’anterior mandat. Entre d’altres s’ha hagut de mullar a decantar-se entre Dídac Nadal o Jordi Sendra com a millor company i posicionar-se en qui creu que la té més gran, si Jordi Sendra o Pep Manresa. Què haurà contestat a tot plegat? Ah, i no ha faltat un divertit repte, i un joc relacionant les seves estimades plantes amb companys del consistori.

També hem comentat i reaccionat a alguns vídeos virals de la setmana, moments dels Gramy Latino i d’OT 2023 ja en marxa. Ah, i hem localitzat al noi que cercàvem del tiktok de la Zafiro. Vindrà a conèixer-la la setmana vinent? No us ho perdeu!

PUBLICITAT