La Cultural Bonavista davant del seu primer duel del curs

Captura

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar com arriben les equips de la nostra ciutat a aquesta tercera jornada de lliga des de Primera Catalana fins a Tercera. Avui, destaquem el primer clàssic del curs que enfrontarà a la Cultural Bonavista davant de l’Espanya Canonja.

#1cat2

Comencem pel segon grup de la Primera Catalana on el Catllar haurà de mesurar les seves forces davant d’un rival gens fàcil com és el Terrassa 1960. Ho farà Diumenge, a l’igual que la resta dels equips de la província.

Marc Molina:

#2cat6

A Segona Catalana, al grup sis, la Cultural Torreforta visita el camp del Godall. Dos equips que han pujat aquest any i tots dos buscarán fer-se amb la primera victòria de la temporada i estrenar així la casella dels tres punts.

Estefania Cabrera:

 

#3cat2

Clàssic molt emocionant el que viurem aquest cap de setmana al segon grup de la Tercera Catalana. Espanya Canonja i Cultural Bonavista s’enfronten en un dels millors duels que podrem viure aquesta temporada.

Alex León

 

#3cat3

A l’altre grup de Tercera Catalana, al grup 3, primer partit important d’aquest inici de lliga pel SPiSP “B”. El filial tarragoní afrontará un bonic duel davant d’un dels seus possibles rivals directes pe les opciones d’ascens.

Marc Pérez

 

I fins aquí arriba la prèvia de la jornada 3 de lliga des de Primera Catalana fins a Tercera. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns on analitzarem que han fet els nosres equips aquest cap de setmana.

PUBLICITAT