La Cultural Bonavista té el cinquè lloc al seu abast

cultural

PUBLICITAT

​Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta i Icomar.

Al grup 2 de 1a Catalana, la Cultural Torreforta ha tret un punt al camp de l’Almacellles que anímicament li serveix per continuar amb forçes fins al final de lliga.

Al grup 6 de Segona Catalana, derrota d’un At. Camp Clar que l’enfonsa encara més a la zona de descens, que pot ser matemàtic en una jornada, mentr el SPiSP tampoc ha tret un resultat positiu i veu més aprop també baixar de categoria.

A 3a Catalana, al grup 2, el Racing es situa líder en solitari després de la seva victòria davant del Cambrils Unió al partit de la jornada, i la Cultural, imparable amb la seva ratxa positiva de resultats, es situa cinquena a la taula.

A l’altre grup de 3a Catalana, al grup 3, victòria important de l’Icomar després de molt temps sense trobar-la que l’allunya dels llocs perillossos de la taula i La Floresta jugarà el seu partit aquesta setmana perquè el va ajornar.

Foto: Cultural Bonavista (cedida)

PUBLICITAT