La Cultural s’emporta un derbi d’altura

IMG_20150919_190530

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol mes modest fet a Tarragona. Avui ens toca analitzar com ha anat la tercera jornada de lliga pels equips de la nostra ciutat, des de Primera Catalana fins a Tercera. Destaquem el bon resultat tret per la Cultural Bonavista al derbi de Tercera Catalana davant de l’Espanya Canonja.

#1cat2

Com sempre iniciem el programa pel segon grup de Primera Catalana, on cap dels tres equips més propers a la ciutat han assolit la victòria aquest cap de setmana. Només la Rapitenca acaba la jornada amb un resultat positiu després de guanyar al Viladecans:

Iván Castro:

#2cat6

Al grup sis de Segona Catalana, cara i creu pels dos conjunts de Ponent. El Racing va caure per la mínima a casa davant de la Canonja i la Cultural Torreforta, obté una valuosa victòria al camp del Godall

Estefanía Cabrera:

#3cat2

A Tercera Catalana, al grup 2, molt bona victòria de la Cultural Bonavista al partit de la jornada al camp de l’Espanya Canonja. El conjunt de Ponent mostra així la seva disposició per anar a totes aquesta temporada.

Alex León:

#3cat3

Empat del SPiSP “B” a l’altre grup de Tercera Catalana. El filial tarragoní treu un bon punt en una de les visites més complicades de la categoría.

Marc Pérez:

I fins aquí arriba el repàs d’aquest cap de setmana. Ens tornarem a escoltar aquest pròxim Divendres on analitzarem la prèvia de la jornada 4 de lliga dels nostres equips.

PUBLICITAT