La Cultural Torreforta treu un punt davant de la seva afició

IMG_20150911_182710

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui analitzarem que ha donat de si la segona jornada de lliga, disputada aquest passat cap de setmana, des de Primera Catalana, fins a Tercera.

#2CAT6
A Primera Catalana, al grup 2, els nostres equips estrenen caseller de punts!
Bona victòria del Catllar al derbi davant la Reddis, un puntet fora de casa de la UD Torredembarra, i gran remuntada del Vila-seca davant de la seva afició. Marc Molina ens explica amb més detalls aquests partits:

Marc Molina

 

#2CAT6
Al grup 6 de Segona Catalana, dos empats pels dos conjunts de Ponent que hi juguen a la categoría. Estrena de punts per uns davant de la seva afició, i per d’altres, en el seu primer desplaçament de la temporada:

Estefania Cabrera

 

#3CAT2
A la Tercera Catalana, al grup 2, tenim tota mena de resultats, positius i negatius, però destaquem el partit de la jornada entre La Floresta i el Cambrils United, on els de Ponent no van poder treure un bon resultat al final dels 90 minuts.

Alex León

 

#3CAT3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, contundent victòria del SpiSP B que posa de manifest el bon estat de forma amb el que han iniciat la temporada els homes del filial tarragoní.

Marc Pérez


I fins aquí el repàs d’aquesta segona jornada de lliga dels equips de futbol més modest fet a Tarragona. Ens tornem ha escolat el pròxim Divendres on analitzarem la prèvia de la tercera jornada de lliga.

PUBLICITAT