La Floresta manté les opcions d’ascens

IMG_20150411_181850

PUBLICITAT

​Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta, Icomar, Sant Salvador i Tarraco.

Al grup 2 de 1a Catalana nova derrota d’un Torreforta que ha passat una de les setmanes més complicades de la temporada. Amb la marxa de Toni Oruj, l’equip dirigit per Kiki, amb diverses cares noves, ha treballat el millor possible sense premi final.

A 2a Catalana, al grup 6, jornada nefasta pels dos equips de la ciutat. El SPiSP va tornar a mostrar la seva pitjor cara en caure per 6-0 i l’At. CampClar també va sortir derrotat de la visita al camp del Jesús i Maria.

La 3a Catalana es manté viva! Al grup 2, bona victòria del Racing davant el Salou que li permet continuar al capdamunt de la taula i de la Cultural que també va treure els tres punts de la seva visita a La Selva del Camp. El SPiSP “B” va aconseguir un punt que no li permet distanciar-se de la zona perillosa.

A l’altre grup de la 3a Catalana, al grup 3, victòria de La Floresta que li permet mantenir les seves opcions d’ascens, que són llunyanes però matematicament posibles.

PUBLICITAT