La Floresta vol seguir sumant

FLORESTA

PUBLICITAT

Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta i Icomar.

Començem com sempre a 1a Catalana on al grup 2 tenim derbi provincial: Torredembarra-Torreforta, tot i que cap dels dos equips es juga res més que donar una bona imatge. Pels de Ponent, l’objectiu hauria de ser acabar de la millor manera possible una temporada molt complicada.

Al grup 6 de 2a Catalana amb un At. Camp Clar que ja ha baixat de categoria, el SPiSP buscarà davant La Canonja ajornar el descens el màxim possible, encara que no depen d’ell mateix.

A 3a Catalana, al grup 2, el líder de la categoria, el Racing de Bonavista, juga un dels partits claus d’aquesta recta final davant del segon classificat, l’Hospitalet de l’Infant. Si guanya es faria un pas de gegant cap al títol de lliga. La Cultural seguirà lluitant per una més que bona cinquena posició de la taula i el SPiSP B haurà de guanyar per sortir de la zona més perillosa de la classificació.

A l’altre grup de 3a Catalana, el grup 3, partit clau per La Floresta davant d’un rival directe, el Llorenç, en una de les últimes oportunitats en la lluita per l’ascens. L’Icomar té un nou repte per sortir de la zona baixa, on sap que no pot badar més si no vol patir a les últimes tres jornades.

PUBLICITAT