La lliga comença amb un derbi de Ponent

FLORESTA

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol mes modest fet a Tarragona. Aquest cap de setmana comença la lliga pels nostres equips de la ciutat, i avui fem la primera prèvia de la nova temporada, on repassarem com arriben els conjunts tarragonins a la seva primera cita amb la competició.

Com sempre, comencem per Primera Catalana. No hi ha equips de la ciutat però si cal destacar alguns partits dels equips més pròxims que disputen la màxima categoria en l’àmbit regional. Marc Molina ens fa cinc cèntims del grup 6 d’aquesta Primera Catalana.

MARC MOLINA:

 

A Segona Catalana, al grup 6, els dos equips de ponent jugaran a la mateixa hora en llocs diferents. Dues lluites per començar la lliga sumant i donant bones sensacions a l’estrena de la categoria.

ESTEFANIA CABRERA:

 

El primer derbi de la temporada ho trobem al grup 2 de la Tercera Catalana. El duel de “Ponent” marcarà l’inici en aquest grup on a més, hi ha molts més equips de la ciutat

ALEX LEON:

 

Al tercer grup de la Tercera Catalana, el SPiSP “B” viatja cap a Santa Coloma de Queralt, un rival que hauran de batre fora de casa en una visita que pot marcar aquest inici de lliga pel filial tarragoní.

MARC PEREZ:

 

I fins aquí arriba el repàs previ d’aquesta primera jornada de lliga. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns, desprès de la joranda, per analitzar que hauran fet els nostres equips de la ciutat a la seva estrena en aquesta temporada.

PUBLICITAT