#LaPlayaPodcast |6| De Catalunya a Austràlia. Tres històries salades de surf a platja nostra.

Sisè episodi de La Playa Podcast amb tres històries salades de riders que van trobar al mar equilibri i inspiració. Ens visita a l’estudi Roger Cugat, un enginyer mecànic dedicat al món immobiliari que va descobrir el surf en un moment fosc de la seva vida. Sent adolescent la taula i les onades el van treure d’una depressió i van il·luminar la seva vida.

PUBLICITAT

Parlem amb Elisabet Merino, especialista en Fitness, Ioga i Pilates. Va ser la primera a fusionar aquestes disciplines al mar, sobre una taula a la platja de La Barceloneta. La Instructora de Terrassa dedica la seva vida a fomentar la vida saludable, la neteja de platges i la pràctica d’esports i meditació en l’entorn natural del mar.

Ens visita a l’estudi Carme García, una fotògrafa catalana que va decidir viatjar a Austràlia per millorar el seu anglès i va acabar trobant el seu lloc al món. Viu a Byron Bay, una ciutat amb platges paradisíaques perfectes per la pràctica del surf i el submarinisme. Carme està ara vivint un somni practicant longboard, trobant-se amb tortugues i balenes i treballant en la seva passió, la fotografia.

PUBLICITAT