L’adéu de Toni Oruj marca la jornada

toniOruj

PUBLICITAT

Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta, Icomar, Sant Salvador i Tarraco.

La 1a Catalana està marcada per l’adéu de Toni Oruj com entrenador del Torreforta, que  marca sens dubte l’estat de l’equip de Ponent de cara al difícil partit davant el Balaguer, un rival que no vol ensopegar més per no patir al tram final de lliga. Kiki, el seu substitut “provisional”, agafa un equip tocat anímicament i on és molt difícil treballar per treure els punts necessaris per la salvació.

Al grup 6 de la 2a Catalana les coses no van massa millor: partits complicats pels dos conjunts tarragonins, que marcaran les seves opcions de permanència. El SPiSP visita el complicat Tortosa que s’ha quedat sense opcions d’ascens i l’At. Camp Clar anirà al camp del Jesús i Maria, en plena lluita per la segona posició, i que pot sentenciar, encara no matemàticament, però si anímicament a l’equip de Ponent.

Al grup 2 de 3a Catalana s’apropa la recta final de la lliga on els vuits partits que queden seran finals pels tres equips en la lluita per les duess posicions d’ascens: Racing de Bonavista, Cambrils i Hospitalet de l’Infant. De la seva banda, la Cultural vol continuar amb la bona ratxa i acabar una bona temporada optant, fins i tot, a la cinquena plaça, mentre el SPiSP B no pot badar si vol sortir el més aviat possible de la zona de perill.

A l’altre grup de Tercera Catalana, el 3, lluita a mitges pels equips de Ponent. L’Icomar ja no es juga res, però pot ser jutge de les lluites obertes i La FLoresta intentarà continuar aprop de les posicions d’ascens i buscarà la victoria davant un rival que poc es juga.

PUBLICITAT