L’At. Camp Clar buscarà millorar la seva imatge amb els primers punts

AhB6U7mj3WBXSQRLZhPuJaqZZiTfWqZJ-rePxBVaK2dW

PUBLICITAT

Tornem una altra jornada més a repassar el futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar com arriben les nostres equips de la ciutat a aquesta segona jornada de lliga des de Primera Catalana fins a Tercera.

#1CAT6

Començem com cada programa pel segon grup de la Primera Catalana, on malgrat que no hi han equips de la nostra ciutat, si juguen conjunts molt propers de la província i Marc Molina ens porta l’ultima hora dels seus partits.

Marc Molina

 

#2CAT6

Al grup 6 de Segona Catalana, tenim un partit avançat aquesta jornada, el que disputará la Cultural Torreforta que s’estrena a casa, mentre que el Racing farà el seu primer desplaçament llunyà de la temporada.

Estefanía Cabrera

 

#3CAT2

Partit on estrà en joc més de tres punts al Mpal. de La Floresta aquest cap de setmana. Els locals reben al Cambrils United en un duel on ja es podrà començar a veure part de la lluita a la zona alta on seguramente, es trobaran tots dos conjunts durant aquesta temporada.

Alex León

 

#3CAT3

Lideratge en lloc del SPiSP “B” al tercer grup de la Tercera Catalana. És aviat encara però les bones sensacions de la primera jornada fan pensar en positiu per a l’equip filial tarragoní aquesta jornada, on pot sortir molt beneficiat.

Marc Pérez

 

I fins aquí el repàs de la prèvia d’aquesta segona jornada de lliga pels nostres equips de la ciutat des de Primera Catalana fins a Tercera. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns on analitzarem que han fet durant aquest cap de setmana.

PUBLICITAT