‘La tarda’, aquest divendres en directe des del festival Tarraco Viva

393675804
El magazín ‘La tarda’, en antena a les emissores locals, es farà aquest divendres des de Tarragona en el marc del festival cultural Tarraco Viva, especialitzat en la divulgació de l’època romana. Un programa especial de Ràdio Ciutat de Tarragona i La Xarxa que s’emetrà des del bell mig de la plaça de la Font i que, de 16h a 19h, parlarà sobre les diferents branques i activitats que conformen el certamen. Al capdavant d’aquestes tres hores de directe hi haurà els periodistes Jesús Sarmiento i Laura Alcalde.

PUBLICITAT

 

Divulgació de la civilització romana

El programa entrevistarà l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director de Tarraco Viva, Magí Seritjol, per conèixer les novetats d’un festival que enguany compleix 18 edicions. També es parlarà d’Egipte, ja que el certamen enguany barreja les civilitzacions egípcies i romanes, així com de la remodelació de les voltes del circ romà de Tarraco.
Entre els convidats hi haurà diversos experts en recreació històrica que participen a Tarraco Viva, com el grup Thaleia i els gladiadors Tarraco Ludus. A més, coneixerem els creadors de l’aplicació Imageen que recrea com era l’antiga Tarraco en els emplaçaments actuals.
No hi faltaran tampoc els jocs romans per mostrar Tarraco Viva als més petits, la gastronomia de l’època i els seus vins, i la importància del Port de Tarragona per a tota aquesta civilització.
Amenitzaran el programa dos grups de la ciutat com Anna d’Ivori i el seu grup, finalistes del DO TGN, i el cantautor local Oscárboles.
PUBLICITAT