Rovira: “El Baix Gaià no vol ser una marca, sinó una realitat”

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha participat al programa Carrer Major on ha analitzat l’actualitat i els reptes de futur més immediats de la localitat del Baix Gaià. Hisenda, mobilitat i turisme han estat els grans temes que ha tocat Rovira durant l’entrevista. Rovira també ha valorat els gairebé tres anys d’alcaldia i ha parlat del seu futur al capdavant del consistori torrenc.

PUBLICITAT

Malgrat la pandèmia, Rovira assegura que han treballat per tirar endavant tots els projectes que tenien previstos.

Alguns d’aquests projectes es podran veure afectats per la crisi de preus actual.

L’alcalde de Torredembarra parla de la possibilitat d’acollir refugiats ucraïnesos al municipi.

Pel que fa al turisme, Rovira assegura que no es veura especialment afectat per la crisi a Ucraïna. Pel batlle, Torredembarra centra el seu turisme en les segones residències i turistes de provinença estatal.

Pot la marca turística Baix Gaià competir amb la marca Costa Daurada? Rovira creu que més que una marca, el Baix Gaià ha de ser una realitat.

Abans de l’estiu s’hauria de celebrar la consulta ciutadana per saber quin serà el futur del Bloc on hi estava situada l’escultura de l’Alfa i l’Omega. Com i quan se celebrarà?

La reobertura de la rotonda d’accés a l’AP-7 a Torredembarra i el fet que bona part del trànsti passi per l’autopista, ha fet que el trànsit sigui més fluid. Rovira ho valora positivament.

Fa tres mesos va acabar una nova fase de remodelació de la N-340. Queda aturada, però, just davant l’estació de trens. Tindrà continuitat?

Recentment s’ha estrenat la remodelació del CAP de Torredembarra, amb una redimensió de fins a 400 metres quadrats.

Ha començat la cursa electoral cap a la nova legislatura a l’Ajuntament de Torredembarra. Després d’una majoria absoluta, com creu l’actual alcalde que serà el pròxim consistori torrenc?

PUBLICITAT