Juan Antonio Robles: “Silicon Valley no està tant lluny com ens pensem”

78f52fad-2938-4ce4-8532-65a0d489f6d3

PUBLICITAT

Juan Antonio Robles és un emprenedor nascut a Tarragona, on va començar a gestar l’embrió de l’empresa on treballa actualment. Robles va ser un dels creadors d’Adsmurai i de la Plataforma Catana, una empresa que es dedica a la publicitat a les xarxes socials.

L’emprenedor tarragoní va haver de deixar la ciutat tarragonina per marxar a Barcelona, per fer possible la creació d’Adsmurai, que actualment i amb només 2 anys de vida compta amb una plantilla de 30 treballadors i amb seus a Colòmbia, a Mèxic, a Perú i a Madrid, entre d’altres.

Perquè ens expliqui la seva experiència, hem volgut que Juan Antonio Robles passi pels micròfons de Radio Ciutat de Tarragona.

Robles ha explicat a Ràdio Ciutat els problemes que va tenir a Tarragona per començar a emprendre el seu projecte, a més a més, ha descrit el model d’emprenedoria barceloní, un model en el qual Tarragona, ha descrit, es podria unir. El soci creador d’Adsmurai també ha recomanat quins haurien de ser els primers passos que un emprenedor hauria de dur a terme a Tarragona, si es troba mancat d’idees o de recursos.

PUBLICITAT