Les Xirigotes més solidaries arriben a Bonavista

chirigota foto

PUBLICITAT

Aquest Dissabte Bonavista es convertirà en la capital de la sàtira i l’humor irreverent per una tarda gràcies a la Diada de Xirigotes Solidaries que tornarà a recaptar diners per una bona causa a canvi de rialles, bon humor, sàtira, i records dignes de Càdiz, ciutat de records per molts nastiquers i per altres amants del carnaval.

Hem parlat una mica amb la Xirigota de Bonavista per copsar el seu esperit solidari que els a portat a protagonitzar, per quart any consecutiu, aquesta diada.

Coplas, balls, humor, sátira, disfresses i sons ben representatius de Càdiz.

A molts nastiquers nostalgics, segur que ens ve a la memoria al escoltar això, mites com el “Bisho” Bezares o tardes màgiques com aquella en la que Castillejo va sentenciar a l’equip gadità.

Doncs bé, tota aquesta remembrança que ens ve al cap, es desplaçarà capa a Bonavista aquest cap semana, i es que al barri de Ponent allarga el seu carnaval per convertir el seu Centre Cívic com si fós el propi Teatre “Manuel de Falla” per viure per quart any consecutiu, una diada de Chirigotes Solidaries.

Organitzada per la NUCB i on tots els diners recaudats  de la venta de les entrades, ja ala venta per 2 euros, anirán destinats integrament a la Fundació Topromi.

L’event, on asistirán també Son del Sur i Opera Prima, estará protagonitzat per les Chirigotes de Tarragona i de Bonavista. Amb les del barri tarragoní vam xerrar una mica diez previs a la gran cita, per que ens expliquessin qui son i que els porta a repetir cada any per fer aquesta gala.

PUBLICITAT