Feliç Dia Mundial de la Ràdio

Aquest diumenge és el Dia Mundial de la Ràdio. Per això Ràdio Ciutat de Tarragona ho volem celebrar i hem preparat diferents continguts per fer-ho. També volem agrair a totes aquelles persones que fan possible la ràdio, en tots els seus sentits, des dels directes fins al podcast, i sobretot a tothom qui ens escolta.


Reportatge

El repte radiofònic!

PUBLICITAT

En aquest #DiaMundialDeLaRadio 2022 portem la ràdio al carrer amb un divertit repte que enfronta una locutora i un oient! D’una banda, Laura Rovira, presentadora de ‘Golfes’ i per l’altra el Sr.Ramon, oient fidel de la ràdio local, però ‘hater’ del programa nocturn que considera una ‘aberració’.

Per què ens agrada la ràdio?

Avui commemorant el dia mundial de la ràdio hem volgut fer compartir un espai sonor a tres persones que tenen moltes, o poques coses a veure, però el que està ben clar és que els hi encanta estimular la seva oïda a través d’ones sonores. Molta gent ha pronosticat la mort d’aquest mitjà i sembla que segueix més viu que mai, per aquest motiu els nostres protagonistes compartiran perquè els hi agrada tant.

Ràdio Ciutat de Tarragona

En aquest enllaç pots veure tota la nostra feina durant cada dia. Som una ràdio que ens hem adaptat als nous temps

Subscriu-te a Spotify i iTunes

Tens disponible el podcast en Spotify i ITunes

PUBLICITAT