L’Ull18: Portant el cos al límit

En aquesta divuitena revista hem parlat dels esports extrems. Hem intentat conèixer que és el Powerlifting i l’strogman, a més de conèixer l’experiència de dos esportistes que van fer una Ironman.


Reportatge

Portant el cos al límit

PUBLICITAT

Heu sentit mai a parlar de l’strongman? O del powelifting? Alguns si, però segurament molts no. I si us dic Ironmans? Això n’estic convençuda que us sona més. Són tres esports, diferents, però que posen el cos al límit. Podríem afirmar que són esports extrems, i minoritaris. (escolta-ho)


Entrevista

Vicens: “És un esport dur i no trobes patrocinadors”

L’Èric Vicens ja fa uns anys que practica l’strogman. Ho ha deixat algun cop, però sempre hi ha tornat. El 2016 va aconseguir la tercera posició com a home més fort d’Espanya, i la quarta com a home més fort de la Península en un campionat a Portugal. Hem parlat de la seva experiència, i de moltes altres coses. (Escolta-ho)


Laia Roca 2021

Aquesta temporada comptarem amb les il·lustracions de la dissenyadora, Laia Roca.

“En aquesta il·lustració he volgut combinar el fanatisme amb l’esport de risc, mostrant dos extrems per una banda un esport considerat de risc, i per l’altre, portar un estil de vida poc saludable sense esport, també un factor de risc per a la salut.”


Oscàrboles | Vídeo

“Buscando emociones”

Una setmana més l’Oscárboles ha compost una cançó. Aquest cap de setmana ens ha demostrat la seva valentia. (escolta-ho)

Recupera aquí totes les seves cançons.


Anàlisi

Addictes a l’adrenalina

Posar el cos al límit, superar-se a un mateix i desconnectar. Són algunes de les coses que més agraden a aquelles persones que practiquen esports extrems. La majoria són minoritaris, tot i que alguns a poc a poc s’han anat fent grans.

És saludable fer esports extrems? Quan necessitem un entrenador, o un nutricionista o un psicòleg esportiu? Tot plegat ho hem comentat amb Iker Berbel, entrenador, Marc Rius, entrenador, Albert Martínez, nutricionista i Vicenç Raluy, psicòleg esportiu. (escolta-ho i mira-ho)Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Laura Rovira, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Laia Roca i Oscárboles.

PUBLICITAT