L’Ull24: Un futur amb talent

En aquesta vint-i-quatrena revista hem conegut els projectes de tres tarragonines que han intentat tirar endavat el seu somni. Ens han explicat com van començar, com han continuat i com veuen el futur.


Reportatge

Un futur amb talent

PUBLICITAT

Tarragona i els seus voltants sempre han sigut terra de talent. Hem pogut veure néixer i créixer grups de música, actors i actrius, empreses i molts altres projectes. Quan sembla que tot va en contra i a contracorrent, a vegades, pots trobar punts de llum. 

La Maria Fort ha estudiat i fa música des de molt petita. Va començar a l’Escola Municipal de Música de Tarragona, després va anar al Conservatori de Vila-seca i finalment va entrar a l’ESMUC amb el violí com el primer instrument.  (escolta-ho)


Entrevista

Andreu: “Anitials és el resultat d’un somni”

La marca de roba Anitials s’ha anat fent gran a poc a poc. El projecte va començar al menjador de casa de l’Ana Andreu, la seva fundadora. (Escolta-ho)


Laia Roca 2021

Aquesta temporada comptarem amb les il·lustracions de la col·laboradora i dissenyadora, Laia Roca.

Aquest cap de setmana el defineix de la següent manera: “Els joves estem preparats per a seguir les nostres passions i emprendre, sigui en l’àmbit que sigui, i encara que la situació no acompanyi, sempre seguirem endavant amb allò que ens apassiona, és això el que s’ha volgut representar en la il·lustració d’aquesta setmana. Joves endavant!


Oscàrboles | Vídeo

“Ser emprendedor”

Una setmana més l’Oscárboles ha compost una cançó. Aquest cap de setmana ens defineix què és per ell ser emprenedor i quantes coses es poden fer. (escolta-ho i mira-ho)

Pots recuperar aquí totes les seves cançons de l’Ull de les dues temporades.


Anàlisi

Més enllà de tenir talent

Aquesta setmana hem volgut fer un Ull Tarragoní una mica diferent d’allò que estem acostumats normalment. Parlem de talent, una paraula molt abstracta i que cadascú li pot donar el significat que vulgui. Hi ha persones que neixen amb un talent i d’altres l’aconsegueixen treballant i no donant-se per vençuts mai. I precisament hem volgut analitzar tot això.

Per això hem conegut el projecte de tres tarragonines en diferents àmbits. I d’això n’hem volgut parlar amb Quim Miracle, professor de música del Conservatori de Vila-seca i membre del grup Fràgil, i Anna Frixach, responsable de Quimeras Tarragona, Campingscat i membre de la Jove Cambra Internacional. Amb ells hem valorat què és el talent, si el sabem veure i si es pot arribar a assolir. A més hem mirat el futur i les perspectivel

(Mira-ho i escolta-ho)Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Laura Rovira, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Laia Roca i Oscárboles.

PUBLICITAT