L’Ull26: Entre taulells

En aquesta vint-i-sisena revista hem volgut conèixer les històries d’algunes persones dels mercats de Tarragona. Ens han explicat com van començar, com han continuat i totes les seves vivències.


Reportatge

Entre taulells

PUBLICITAT

Els mercats són aquells llocs on podem trobar moltes històries dins. Des de les parades que porten tota la vida, fins a les més noves. Per tothom el mercat és un lloc molt personal. 

Hi ha persones que han passat tota la vida. I que fins i tot la seva infància està lligada en aquest indret. L’Aroa Pérez és un dels caps visibles de Formatges Magda. La seva mare va obrir la parada fa més de 30 anys

(Escolta-ho)


Entrevista

Aroa Pérez: “A casa sempre s’ha parlat del Mercat”

Passar tota la vida darrere el taulell. La parada del Mercat Central s’ha convertit en part de la seva vida. L’Aroa Pérez és ara un dels caps visibles de Formatges Magda. (Escolta-ho)


Laia Roca 2021

Aquesta temporada comptarem amb les il·lustracions de la col·laboradora i dissenyadora, Laia Roca.

“En la il·lustració d’aquesta setmana he volgut plasmar algunes coses que em venen al cap quan penso en el mercat. A més, he volgut incloure dues fotografies tipus Polaroid per a simular el pas dels anys, fent memòria de tota la gent que ha passat pel mercat i els que hi dediquen les seves vides.


Oscàrboles | Vídeo

“Un lloc ple de vida”

Una setmana més l’Oscárboles ha compost una cançó. Aquest cap de setmana parla dels mercats.

(Escolta-ho i mira-ho)

Pots recuperar aquí totes les seves cançons de l’Ull de les dues temporades.


Anàlisi

Redefinint el concepte mercat

Ja fa quatre anys que el Mercat Central de Tarragona va reobrir les portes després de més de 10 en obres. Ara s’està treballant per potenciar el Mercat de Torreforta i omplir les parades que encara té buides.

Quin és el futur dels mercats? Com estan gestionant aquest any de pandèmia? N’hem parlat amb l’Esther Lozano, responsable del Nipo Sushi Bar, i el Magí Rovira, responsable de la pastisseria Cal Jan.

(Mira-ho i escolta-ho)Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Laura Rovira, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Laia Roca i Oscárboles.

PUBLICITAT