L’Ull29: Aeroport de Reus: Una pista d’oportunitats

En aquesta vint-i-novena revista hem parlat de l’Aeroport de Reus. Hem volgut conèixer les oportunitats que pot donar al territori, els problemes que hi ha i quines són les accions que s’han portat a terme.


Reportatge

Aeroport de Reus: Una pista d’oportunitats

PUBLICITAT

El 2020 ha sigut un any molt negatiu pel turisme. L’Aeroport de Reus tancava el seu pitjor any amb poc més de 39.400 passatgers, un 92,6% menys que el 2019. És obvi que totes aquestes infraestructures han patit el pes de la pandèmia, però l’Aeroport de Reus sembla que treu el cap de l’aigua. Noemí Llauradó és la Presidenta de la Diputació de Tarragona, que lluita per impulsar la infraestructura.  (Escolta-ho)


Entrevista

Lobo: “El vol a Las Palmas és un primer pas”

Aquesta setmana hem parlat amb Binter per conèixer la seva aposta. (Escolta-ho)


Laia Roca 2021

Aquesta temporada comptarem amb les il·lustracions de la col·laboradora i dissenyadora, Laia Roca.

“Aquesta setmana he volgut representar allò que pot suposar l’Aeroport de Reus. Una magnífica porta d’entrada a la Costa Daurada.”


Oscàrboles | Vídeo

“Me pillo un avión”

Una setmana més l’Oscárboles ha ens ha explicat una història molt curiosa.

(Escolta-ho i mira-ho)

Pots recuperar aquí totes les seves cançons de l’Ull Tarragoní.


Anàlisi

Objectiu: Dinamitzar

L’Aeroport de Reus és una gran oportunitat pel territori? Aquesta és precisament una de les preguntes que volem fer avui. I és que l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat un conveni de cooperació per donar impuls i dinamitzar aquest Aeroport.

Nosaltres hem volgut parlar de tot plegat amb el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, i també amb Josep Maria Aranzo, Catedràtic de la URV, professor de la universitat i expert en la matèria. (Mira-ho i escolta-ho)Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Laura Rovira, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Laia Roca i Oscárboles.

PUBLICITAT