L’Ull35: Començar de zero

En el reportatge d’aquesta setmana coneixem a Youssef Dahan. Un jove que va arribar a Tarragona fa uns 3 anys. Va marxar del Marroc amb 16 anys on viu la seva família amb la intenció de poder-els ajudar econòmicament. El seu pare va estalviar per poder-li pagar el bitllet i que intentés trobar un futur millor.


Reportatge

Començar de zero

PUBLICITAT

Youssef Dahan és un jove que va arribar a Tarragona fa uns 3 anys. Va marxar del Marroc amb 16 anys on viu la seva família amb la intenció de poder-los ajudar econòmicament. El seu pare va estalviar per poder-li pagar el bitllet i que intentés trobar un futur millor. 

Ara té 19 anys, no té papers i la seva situació era complicada. A través del Projecte “Tarragona Sostre 360” ha aconseguit una habitació en un pis compartit. A més ha fet diferents cursos i està fent pràctiques de mosso de magatzem. 

Reconeix que el seu cas és un entre molts, i que encara queden molts companys en situacions complicades.

Actualment el Projecte “Tarragona Sostres 360” dona suport a 30 joves, el màxim de la seva capacitat. El seu objectiu no és acompanyar-los de la mà, si no dona’ls-hi eines perquè siguin totalment autònoms, puguin aconseguir papers i trobin treball. 

Recupera els reportatges

En aquest enllaç pots veure tots els nostres reportatges especials de cap de setmana

Subscriu-te a l’Ull Tarragoní

Tens disponible el podcast en Spotify i ITunes

PUBLICITAT