L’Ull40: Víctimes també

En el reportatge d’aquesta setmana parlem sobre les altres víctimes de la violència masclista. No ens referim a les dones qui són les més perjudicades d’aquesta xacra, sinó a aquells fills i filles que també pateixen aquesta violència, són utilitzats per exercir-la o la viuen de forma indirecta.


Reportatge

Víctimes també

PUBLICITAT

Thaïs Germà és tècnica responsable del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Tarragona de l’Ajuntament, Laura Guxens i Áurea Sugrañes, són la Directora i l’Educadora Social Infantil-Juvenil del Servei d’Intervenció Especialitzada de Tarragona que té el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat. Les dues institucions treballen amb aquestes persones Thaïs Germà i Laura Guxens expliquen les característiques de tot plegat.

Una situació de violència masclista afecta de ple als infants que ho veuen o fins i tot ho pateixen, i també poden arribar ser els primers a fer veure que algun problema hi ha, així com diuen Germà i Áurea Sugrañes.

Tot i això la societat en general no és tant conscient d’aquestes víctimes de violència masclista, i costa encara veure-ho així. Les actuacions que porten a terme són diverses, però s’han de diferenciar les situacions que viu cada víctima. Tot i això el principal objectiu el tenen clar, des del Servei d’Intervenció Especialitzada. Una situació de violència masclista afecta de ple als infants que ho veuen o fins i tot ho pateixen, i també poden arribar ser els primers a fer veure que algun problema hi ha, així com diuen Germà i Áurea Sugrañes.

Recupera els reportatges

En aquest enllaç pots veure tots els nostres reportatges especials de cap de setmana

Subscriu-te a l’Ull Tarragoní

Tens disponible el podcast en Spotify i ITunes

PUBLICITAT