L’Ull44: El pressupost, una cursa de fons

En el programa d’aquesta setmana parlem del pressupost. Ha sigut una cursa de fons i de molts dies. S’han fet moltes especulacions, se n’ha parlat molt, però finalment En Comú Podem Tarragona decidia que no donava suport ni s’abstenia per aprovar el pressupost de l’Ajuntament de Tarragona per aquest 2022.


Reportatge

Carla Aguilar: “Falten ponts cap a la ciutadania”

PUBLICITAT

Tarragona finalment no tindrà pressupost per aquest 2022. En Comú Podem Tarragona confirmava que no votarien a favor dels comptes ni facilitarien la seva aprovació amb una abstenció aquesta setmana. La Consellera Carla Aguilar explicava per què havien pres aquesta decisió.

La decisió no ha sigut fàcil. Per primer cop els dos partits no estaven d’acord. Podem no volia aprovar els comptes, i Tarragona En Comú sí. Això ha generat crítiques entre els dos partits i algunes disputes. Toni Carmona, portaveu de Podem deia que no veia els punts que havien demanat inclosos en els comptes.

Davant tot això l’equip de Govern reaccionava malament. Assegurava que la sensació era que les cartes ja estaven marcades, i no entenien per què finalment no es decidien a aprovar els comptes, així com explicava Xavi Puig, portaveu de l’equip negociador de pressupostos.

Recupera els reportatges

En aquest enllaç pots veure tots els nostres reportatges especials de cap de setmana

Subscriu-te a l’Ull Tarragoní

Tens disponible el podcast en Spotify i ITunes

PUBLICITAT