L’Ull45: Arribarem a la igualtat de gènere en un futur?

En la tertúlia d’aquesta setmana parlem de la igualtat de gènere. Ho hem volgut fer amb dues noies que són estudiants universitàries. Amb elles hem intentat saber com veuen el futur, com creuen que ha evolucionat tot plegat durant tots aquests anys, i si veuen canvis o encara queda camí per fer.


Reportatge

Arribarem a la igualtat de gènere en un futur?

PUBLICITAT

Ja fa temps que es parla de l’agenda 2030. Es tracta d’una sèrie d‘objectius que ha d’assumir la humanitat en general quan arribi el 2030. Entre aquests hi ha la igualtat de gènere i fer passes endavant en aquest sentit. Hem volgut analitzar com ho veuen les noves generacions. En quin punt consideren que estan i com creuen que ha evolucionat tot.

Ho hem fet parlant amb dues noies universitàries. La Laia Font Monegal, i també la Maria Fons Forcadell. Les dues han explicat com consideren que ha canviat tot, si s’han fet passes endavant o si encara queda molt camí per recórrer.

La Laia i la Maria també ens han volgut explicar alguna de les situacions que creuen que han viscut, i com ho viuen a casa. En aquest sentit, hem volgut analitzar quines diferències hi ha entre les seves mares, o les seves àvies i fins i tot elles. A més també hem fet un viatge al futur i hem intentat endevinar que és allò que ens espera d’aquí a uns anys. Com haurà evolucionat tot aquest moviment que, a poc a poc, s’ha anat fent gran i si algun dia acabarà de culminar o haurà de mantenir-se sempre.

Recupera els reportatges

En aquest enllaç pots veure tots els nostres reportatges especials de cap de setmana

Subscriu-te a l’Ull Tarragoní

Tens disponible el podcast en Spotify i ITunes

PUBLICITAT