Primera oportunitat d’ascens pel Racing

chalupa2

PUBLICITAT

Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta i Icomar.

Comencem el repàs del futbol de casa nostra al grup 2 de 3a Catalana, perquè el Racing té el primer macht-ball per aconseguir l’ascens. Depèn d’ell mateix: una victòria a casa davant l’Astorga li serviria per pujar matemàticament. D’altra banda, la jornada també té un derbi entre el SPiSP “B”, amb mitja vida en joc, i la Cultural, que vol assegurar la cinquena plaça a la classificació.

A 1a Catalana, grup 2, el Torreforta, que està amb ganes d’acabar ja la lliga, té aquest cap de setmana un enfrontament complicat.

Al grup 6 de 2a Catalana, el SPiSP, ja descendit, pot ser àrbitre en la lluita per la permanència. Aquest cap de setmana s’enfronta al Camarles, que lluita per sortir del possible play-out de descens.

Finalment, al grup 3 de 3a Catalana, l’Icomar es juga mitja lliga rebent el Morell B, que no es juga res. La Floresta, per la seva banda, vol acabar amb bon sabor de boca una temporada que els ha apropat a la part alta de la taula.

Foto: cedida Racing

PUBLICITAT