#RàdioCiutatDeCastells | Prèvia d’un Sant Joan amb altes expectatives

Arrenquem la segona temporada de Ràdio Ciutat De Castells, programa conduït per Quico Domènech amb la prèvia de Sant Joan amb els periodistes Carles Cortés i David Prats i el cap de colla de la Jove deTarragona, Adrià Calvet.

El minut a minut de Ràdio Ciutat De Castells:

PUBLICITAT

Quico Domènech (0:20): Estrenem temporada a les portes de Sant Joan que cada any marca un punt d’inflexió a la temporada. Tenim un gran punt d’interès amb el gran duel de les colles dels Xiquets de Valls. Veurem castells de 9 i castells de gamma extra.

Carles Cortés (2:30): Tenim colles que han fet castells de 9 bàsics i enguany colles que han fet la gamma alta.

Carles Cortés: (4:10): A mi em va sorprendre a Lleida perquè no ens imaginavem el 2d8. Aquesta temporada promet molt i serà bonica i agradable. Quan hi ha concurs passaran coses abans.

Adrià Calvet (5:25): Com a sorpresa no m’ha sorprés res. Crec que cada colla ha d’anar al seu ritme. Si ens mireu a nosaltres, la temporada passada portavem un altre ritme.

Adrià Calvet (6:40): L’any passat vam portar un ritme més tranquil de manera natural. És un missatge que manem molt. Ho hem intentat ensenyar i cada cop el nivell és més difícil. Ens llegim per veure fins a on podem arribar.

Adrià Calvet (8:30): La tardor de l’any passat és clau. El nostre objectiu era el 5d9 i trobar-lo ens canvia i ens dona un plus de confiança i hem començat d’una altra manera.

Adrià Calvet (9:50): Anar a St Fèlix per nosaltres és un plus. El planifiquem com que a la segona quinzena d’agost hem de fer quatre diades que hem de rendir a màxims.

Adrià Calvet (10:50): El mínim que hem de demanar és posar-vos nerviosos a vosaltres. Hem de millorar l’any passat. Nosaltres tenim les ganes de superar el 5 i el 2.

Adrià Calvet (12:10): El nivell de castells on volem entrar, tot és molt difícil. Et puc dir que volem treballar, i ens agradaria pujar-los. Tenim l’espineta amb el 4d9f que vam intentar l’any passat.

Adrià Calvet (14:00): Tenim dos assajos per afinar moltíssim i millorar.

Quico Domènech (16:40): Totes les pistes apunten que per Sant Joan es veuran manilles i alguns castells superiors al 3d9.

Quico Domènech (17:45): El Sant Joan que es preveu a la Joves es preveu un doblet de manellles.

Carles Cortés (21:40): Estic encuriosit per veure l’expressió que substituirà el clic i veure quina serà la nova expressió.

Adrià Calvet (24:30): Depèn del moment de la temporada dedico més hores, o depèn dels dies de desconnexió. En un dia complet 4 o 5 hores completament.

Adrià Calvet (26:00): El pilar sempre té un handicap. Promet molt la temporada però hem de treballar molt.

Adrià Calvet (27:15): No analitzo la temporada d’altres colles perquè no tinc un criteri. Prou feina tinc amb la meva colla.

Adrià Calvet (28:05): No sé qui guanyarà elconcurs, no sé si algú serà capaç de fer castells nets o algú jugarà amb el 3i 4 de 10. O coses extraordinàries com el 9d9 i hem vist que són reals.

David Prats (30:10): Dissabte a Reus tenim la Diada de Sant Pere, diumenge al migdia els Castellers al Circuit de Catalunya. I dilluns Vella i Joves la diada de Sant Joan, igual que a Tarragona amb les quatre colles tarragonines.

PUBLICITAT