Romero: “Viñuales és el que Tarragona necessita”

Ja estan en marxa les primàries del PSC per escollir els seus alcaldables per les properes eleccions municipals del 2023. Aquí a Tarragona, sembla que aquest procés té un sol nom, el de Rubén Viñuales, l’únic candidat per ser alcaldable a la ciutat i que serà escollit en assamblea aquesta tarda mateix.

PUBLICITAT

Un nou lideratge i una aposta ambiciosa per recuperar l’alcaldia de Tarragona en un any. Per Alicia Romero, portaveu del PSC, Viñuales és el que Tarragona necessita. 

A més, Romero, reafirma que tot el grup parlamentari està molt content de poder comptar amb ell i que Viñuales té tot el suport del PSC:

Precisament amb Vinyuales realitzaran un acte públic dissabte 21 de maig a les 12h del migdia al Centre Tarraconense junt amb Salvador Illa i Maria Rosa Ibarra, un dels molts que portaran a terme en les Jornades de Treball del Govern Alternatiu a Tarragona durant el dia d’avui i demà dissabte. Romero ens explica en què consistiran i quin és el seu objectiu.

Canviant de tema i parlant de llengüa. Romero creu que la imposició immediata del 25% de castellà a totes les escoles és “el fracàs de la política i la seva inacció”:

Després de la decisió de Junts per Catalunya de trencar l’acord sobre la modificació de la Llei de Política Lingüística, Romero ha anunciat que han rebut un document com a proposta per part de Junts. Tot i que Romero afirma que el PSC ho valorarà, critica la falta de compromís del partit.

Si parlem d’economia, en quant a inversions, Romero expressa que la prioritat del PSC és que “cap família quedi enrere”:

L’efecte Illa segueix molt present segons Romero i és que les últimes enquestes donen el PSC guanyador de les eleccions i el situen com a primera força política actualment a Catalunya. Per la portaveu dels socialistes, la manera de fer del govern alternatiu de Illa és la clau d’aquesta evolució:

PUBLICITAT