S’apropa el tram final de la temporada

racing

PUBLICITAT

Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta, Icomar, Sant Salvador i Tarraco.

Al grup 2 de 1a Catalana el Torreforta, tot i tenir el segon màxim golejador de la categoria, Ferry, els números de l’equip no donen moltes esperances per aconseguir la permanència. Últim a la categoria, si continua amb aquesta mala ratxa podria ser equip de 2a Catalana en poques setmanes.

El grup 6 de la 2a Catalana situació molt similar per l’At. Camp Clar, que continua últim i encandena la seva pitjor ratxa de derrotes. El SPiSP va guanyar dos dels tres últims partits i això li permet somiar una mica més.

Al grup 2 de 3a Catalana tindrem un final de lliga molt intens: el Racing empata al lideratge amb l’Hospitalet i el Cambrils Unió, però té un calendari complicat ple de rivals de la part alta. La Cultural Bonavista vol tancar una lliga més que bona lluitant per la cinquena posició. I el SPiSP “B” mira encara de reüll el descens i sap que no pot fallar més si vol tenir un final de lliga més tranquil.

Al grup 3 de 3a Catalana, el més interessant estarà en la lluita pels dos primers llocs que donen l’ascens, que tenen molts candidats. La Floresta està lluny, però pot aspirar encara matemàticament. L’Icomar està tranquil a mitja taula, ja virtualment salvat del descens.

Al grup 25 de 4a Catalana, amb la lliga finalitzada, els nostres dos equips han tret bona nota: el Sant Salvador va estar a un pas d’assolir l’ascens i el Tarraco ha pogut fer front a les baixes que han tingut durant la temporada. Els dos equips ja preparen la “Copa Primavera de Tarragona” que començarà els pròxims dies.

PUBLICITAT