Segons Google, Tarragona és més de St.Valentí que de St.Jordi #DiguesLaTevaTGN

PUBLICITAT

A partir d’un informe de Google Trends sobre les tendències en aquest buscador, Tarragona fa més cerques sobre Sant Valentí que de Sant Jordi. L’informe destacat aquells pobles o ciutats de Catalunya, i també de l’Estat espanyol, més interessats per una festa o bé una altra en qüestions de cerques a Google.

Si ens centrem en pobles i ciutats catalanes, segons l’anàlisi de tendències, l’interès geogràfic per Sant Valentí, que se celebra aquest diumenge, recau en l’àrea metropolitana de Barcelona, concretament a Sant Quirze del Vallès, Cornellà, Sant Boi de Llobregat, Mollet del Vallès i Badalona. També a Tarragona que es troba en vuitena posició. L’interès en canvi per Sant Jordi el trobem a Berga, Vilanova i la Geltrú, Cerdanyola del Vallès, Igualada i Vic, principalment.

DLT SANT VALENTÍ sant valenti vs sant jordi

El proper dimecres dia 17 al programa ‘Digues la teva!‘ comprovem les preferències del carrer i les xarxes entorn d’una o altra data del Dia dels enamorats. Ets més de Sant Valentí (14 febrer) o de Sant Jordi (23 abril)? O de tots dues o cap? El programa girarà entorn d’aquestes preguntes i també oferirà missatges i dedicatòries rebudes i recollides entre parelles. Encara ets a temps de participar!. Utilitza les xarxes socials de Ràdio Ciutat de Tarragona (Facebook / Twitter) amb etiqueta #DiguesLaTevaTGN o via whatssap de text o veu al 644 30 39 70. Digues la teva!

PUBLICITAT