Torreforta i Racing es troben a Segona Catalana

PORTADA

PUBLICITAT

Avui ens toca analitzar com arriben els nostres equips aquesta quarta jornada de lliga, des de Primera Catalana, fins a Tercera. Aquest cap de setmana destaquem el derbi de Ponent a Segona Catalana on la Cultural Torreforta i el Racing de Bonavista es veurán les cares per primer cop aquesta temporada. El primer derbi dels dos conjunts tarragonins en competició oficial.

#1cat2
A primera Catalana, al grup 2, trobem els primers moviments a la banqueta en aquest cas, parlem de la Reddis que jugarà el derbi provincial aquest Dissabte, amb nou entrenador!

Marc Molina

 

#2cat6
Al grup 6 de la Segona Catalana tenim el partit de la jornada. Derbi de ponent entre el Torreforta i el Racing de Bonavista. Els dos equips de la ciutat viuran el primer duel de la temporada.

Estefania Cabrera

 

#3cat2
A tercera catalana, al grup 2, El SpiSP visita el camp de la Cultural Bonavista en un altre duel d’equips tarragonins amb dinàmiques ben diferents.

Alex León

 

#3cat3
A l’altre grup de tercera, al grup 4, el SpiSP “B” rep la visita del Constantí després del seu puntet aconseguit la setmana passada al camp del Valls.

Marc Pérez


I fins aquí arriba el repàs previ a la 4 jornada de lliga dels equips de Primera, Segona i Tercera Catalana. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dill

PUBLICITAT