Torreforta, SPiSP i At. Camp Clar poden baixar aquesta jornada

foto futbol tgn

PUBLICITAT

​Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta i Icomar.

Començem com cada setmana amb la prèvia de la 1a Catalana, on el Torreforta al grup 2 té un partit que el pot sentenciar matemàticament al descens si no aconsegueix la victòria.

Al grup 6 de 2a Catalana jornada que també pot marcar el descens, amb un partit a destacar: SPiSP-Cambrils, on una victòria visitant significaria l’adéu de la categoria dels dos conjunts de la ciutat de Tarragona, el mateix equip local i l’At. Camp Clar.

Al grup 2 de 3a Catalana el SPiSP B visita a un Cambrils Unió necessitat de punts, la Cultural Bonavista descansa i el Racing juga un dels dos derbis que li falten en un partit clau per continuar al capdavant de la taula en solitari.

A l’altre grup de 3a Catalana, al grup 3, l’Icomar lluitarà per assegurar-se la permanència i la Floresta ha de guanyar per continuar viva a la part alta.

PUBLICITAT