Ballesteros: “Tenim alternatives comercials a IKEA”

Josep Fèlix Ballesteros és el primer convidat del nou programa de Ràdio Ciutat de Tarragona en col·laboració amb la revista Fet a Tarragona. L’alcalde de la ciutat es troba amb Ricard Lahoz a Tribuna Tarragona, un nou programa que vol ser un espai on conèixer milor els candidats a màxim dirigent polític tarragoní.

PUBLICITAT

Ballesteros ha parlat dels temes més destacats de la ciutat, com per exemple la polèmica amb IKEA, la brutícia, l’incivisme, i dels fronta oberts de Tarragona amb el Banc d’Espanya i la Budallera. L’alcalde ha parlat també de la seva decisió ferma a repetir com a batlle a la ciutat.

Un nou programa de Ràdio Ciutat de Tarragona

El programa es realitzarà setmanalment en col·laboració amb la revista ‘Fet a Tarragona’, que dirigeix Lahoz, i també passaran pels micròfons dels nous estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona la resta de candidats a alcalde de les properes eleccions municipals, i altres representants polítics del territori.

La llista de periodistes que participaran al programa analitzant les entrevistes és molt àmplia: Esteve Giralt (corresponsal de RAC1), Dídac Montoliu (cap de Política de Tarragonadigital.cat), Octavi Saumell (redactor de Diari de Tarragona), Coia Ballesté (delegada de Catalunya Ràdio al Camp de Tarragona), Roberto Villarreal (corresponsal d’El Mundo), Sara Sans (delegada de La Vanguardia a Tarragona), Jaume Garcia (director de Tarragona21.cat), Núria Riu (redactora de Diari de Tarragona), Sergi Casado (director de circdetarragona.com) i Esther Celma (periodista free lance).
Les noves instal·lacions de l’emissora, a l’Avinguda Roma, incorporen mitjans per oferir continguts amb nou format multiplataforma, de manera que les entrevistes es podran veure també en mode televisió a les xarxes socials de l’emissora.
PUBLICITAT