Un gol in extremis salva al Racing

portadaRCTGNII

PUBLICITAT

Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta i Icomar.

Comencem com cada setamana, al grup 2 de 1a Catalana, on el Torreforta va tornar a perdre. Aquesta vegada al derbi provincial al camp del Torredembarra i acumula una derrota més.

Al grup 6 de 2a Catalana, el SPiSP es converteix en equip de 3a. Catalana després d’empatar el seu partit davant La Canonja (0-0). Aquest punt, combinat amb la victòria del Camarles davant l’At. Camp Clar fa que els dos equips tarragonins perdin la categoria.

A 3a Catalana, al grup 2, empat vital d’un Racing que gràcies a un gol a l’últim minut de partit continua líder de la classificació i segueix depenent d’ell mateix per assolir el títol de lliga. Per la seva banda, victòria de la Cultural Bonavista que continua amb pas ferm cap a la cinquena posició.

A l’altre grup de 3a Catalana, al grup 3, nova i important victòria de La FLoresta que es manté sisè a la calsificacio i pot acabar la lliga amb opcions d’un bon resultat final. Derrota de l’Icomar que continua a la zona més perillosa de la taula, però encara es manté fora del descens directe.

Foto: cedida Racing Bonavista

PUBLICITAT