Engeguem nova temporada plena de novetats!

Ràdio Ciutat de Tarragona engega una nova temporada plena de novetats, innovació i moltes ganes de seguir creixent!

PUBLICITAT

El 27 de setembre, Bon dia Tarragona, el nou espai informatiu liderat per Ricard Lahoz i Marina Pérez, serà l’encarregat de donar el tret de sortida al matí, a aquesta nova temporada amb la millor informació.

Cada matí un informatiu propi de mitja hora amb la col·laboració de diverses emissores locals per analtizar les notícies més destacades del territori. Seguidament torna la veu de referència de l’actualitat del Camp de Tarragona amb un nou i actualitzat format. Ricard Lahoz torna als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona amb Bon dia Tarragona, una mirada a l’actualitat del nostre territori que comptarà amb entrevistes i tertúlies amb els protagonistes del dia a dia de la ciutat.

Per altra banda, el Nàstic també torna a jugar a Ràdio Ciutat de Tarragona amb la transmissió de tots els partits liderada per Carles Cortés i amb un equip excepcional: Antoni Pinilla, Álvaro Herrera, Éric Rosique i Júlia Camprubí. A més, enguany, els dilluns, Cortés i Pinilla, analitzaran cada jornada a Com ho veus? el podcast setmanal del Nàstic de Tarragona de Ràdio Ciutat.

El rei de les tardes també renova una temporada més a Ràdio Ciutat de Tarragona, Carrer Major, el programa format per les emissores del territori, torna a acompanyar-nos totes les tardes de dilluns a divendres de 16h a 19h.

I després de Carrer Major, arriba la nit i Ràdio Ciutat de Tarragona no apaga les llums, encén el neó amb el late night radiofònic que no s’atreveix a fer cap mitjà. Golfes arriba a la ràdio per revolucionar-ho tot de la mà de Laura Rovira. Un nou programa trencador i irreverent que il·luminarà la ràdio cada nit de dilluns a divendres.

Però la programació no acaba de dilluns a divendres, els caps de setmana tornen a ser de L’Ull Tarragoní, la revista transmedia liderada per Marina Pérez. Tertúlies, entrevistes, reportatges i també molta música.

Ràdio Ciutat de Tarragona, líders en Podcast a la ciutat de Tarragona:

Ràdio Ciutat de Tarragona és més que una ràdio i aquesta temporada ho demostrarà més que mai. PodcastCity, la nostra plataforma de podcast ciutadà, liderada per Arnau Curto, renova per tercer any consecutiu el seu èxit. Nous podcasts, noves cares i nous temes però les mateixes ganes i dedicació.

D’altra banda, Ràdio Ciutat de Tarragona estrena Podcast Estudios, la primera productora de podcast corporatiu abalada amb l’experiència de 7 anys liderant el sector del podcast a la ciutat.

Comença amb nosaltres aquesta temporada! Trobaràs tots els continguts al nostre web www.rctgn.cat i a les nostres xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram i YouTube.

PUBLICITAT