Ràdio Ciutat de Tarragona oferirà en directe aquest dijous La Disfressa d’Or 2017 que ja ha exhaurit les 3 mil entrades

PUBLICITAT

La Disfressa d’Or 2017 podrà seguir-se en directe aquest dijous 23 de febrer a Ràdio Ciutat de Tarragona. La primera emissora per Internet de Tarragona donarà cobertura a aquest destacat esdeveniment del carnaval tarragoní que aquest dimarts ha esgotat les 3 mil entrades disponibles per gaudir de l’espectacle.

Un dels actes més destacats del Carnaval, la Disfressa d’Or, tindrà lloc aquest dijous 23 de febrer a la nit. Per primer cop s’han exhaurit les entrades des que es celebra a la Tàrraco Arena Plaça,  ja que cal recordar que antigament se celebrava amb diversos passis al Palau de Congressos. La regidora de Festes, Begoña Floria apunta que el canvi d’ubicació ha servit per donar-li major prestigi, visibilitat i projecció.

Floria lamenta que hi hagi gent que es quedi sense poder-la gaudir i confesa que tot i que podrien encabir a un centenar d’espectadors més no els hi garantirien per ubicació una bona visibilitat. En aquest sentit, Ràdio Ciutat de Tarragona oferirà aquest dijous 23 en directe el transcurs de la gala a partir de les 21h de la nit a www.rctg.cat amb una transmissió especial dirigida per Quim Espinosa, narrada per Adrià Recasens, la direcció tècnica d’Albert Cots, i els comentaris de Jesús Sarmiento, Eloi Tost, Marina Pérez i Anton Gasol.

Escolta la promo:

PUBLICITAT