“Una ràdio que els oients se la fan seva”

foto joan ruizCom a oient de Ràdio Ciutat de Tarragona m’agradaria destacar la proximitat de l’emissora. El fet que sigui tan participativa i interactiva amb l’audiència resulta positiu donat que els oients se la fan i la consideren com a seva, la integren en el seu dia a dia.

PUBLICITAT

Generalment consumeixo els continguts mitjançant l’aplicació mòbil. Com a soci del Nàstic, excepte quan l’equip juga a casa, que acostumo a anar d’espectador al camp, m’agrada molt seguir les transmissions dels partits i a la vegada  interactuar mitjançant twitter. En aquest cas ho faig per la FM (99’8 La Nova i 107’4 Altafulla Ràdio que emeten la retransmissió de RCTGN) per evitar el delay, a vegades potser massa gran. Trobo que es fan unes transmissions divertides, amb un punt de frikisme de tant en tant que estan molt bé, i amb un equip molt complet, acompanyat de la #PorraNastic que escalfa les transmissions abans, durant i després del partit, i que ha generat una competició i germanor entre els oients espectacular.

Destaco també programes com ‘Digues la Teva!’ que tracta generalment temes molt vius i d’actualitat, i que és una finestra oberta a la ciutat molt interessant.

Joan Ruiz, oient de RCTGN | @Joan_Ru_Ca

PUBLICITAT