#RàdioKesse | Parlem amb els joves del 2n Taller de Ràdio del Kesse i RCTGN

Del 27 al 30 de desembre Ràdio Ciutat de Tarragona ha realitzat la 2a Edició del Taller Radiofònic amb l’Espai Jove Kesse en el marc del CasalxNada repetint l’experiència duta a terme a l’Estiu.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió fins a 6 joves d’entre 12 i 17 anys, José Calvet, Blanca Prieto, Soulaimane Labiad, Laura Zamora, Itamar Ballester i Claudia Manzanares han format part de l’aventura radiofònica de la que els tres darrers ja havien format part de l’edició anterior i han volgut repetir.

Coordinat per Adrià Recasens, el taller també ha comptat com a monitor amb Arnau Curto, tots dos periodistes i locutors de Ràdio Ciutat de Tarragona mostrant als joves la ràdio des de dins, en una edició centrada en aquesta ocasió en el reporterisme i amb la que els joves participants han après a cobrir actes, fer cròniques, entrevistes, reportatges i connexions.

No us perdeu les diverses peces que han realitzat, penjades a l’apartat web del CasalxNadal (aquí), com tampoc el programa final enregistrat conjuntament per fer balanç i on també podeu escoltar alguns exemples, així com a continuació la crònica sobre l’experiència que cadascun d’ells ha fet.

CRÒNICA DE L’EXPERIÈNCIA DELS JOVES:

PUBLICITAT