#RadioNews | Les festes de Sant Joan de Baix a Mar, a Torredembarra, a Carrer Major

Aquest divendres a #CarrerMajor, programa especial des de Torredembarra! Coincidint amb Sant Joan, se celebren les festes del barri marítim de la vila, Baix a Mar. Aquestes festes donen la benvinguda a l’estiu i marquen l’inici del cicle festiu de Torredembara. Carrer Major és un programa que fan possible Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, Ràdio La Selva, Ona La Torre, Ràdio Hospitalet de l’Infant, La NOVA Ràdio de Reus i BXC Ràdio, en col laboració amb la Xarxa de Comunicació Local.

PUBLICITAT

Començarem el programa parlant amb l’exalcalde de Torredembarra i pregoner de la Festa Major, Eduard Rovira, i després, parlarem amb l’alcalde actual Vale Pino. Més tard, entrevistarem els Vogadors i l’Associació de Veïns del barri, amb qui tancarem la primera hora del programa.

La segona hora començarà amb l’entrevista a Max Rota, del Natural Art Reef. Continuarà amb una connexió telefònica amb Oriol Castro, del restaurant Disfrutar, que recentment va rebre el guardó a millor restaurant del món! El xef es va formar en diversos restaurants de Baix a Mar. Finalment, acabarem el programa amb música de Festa Major, amb Jordi Suñé i el Dj Xart.

PUBLICITAT