Repsol i la CCCC tornen a unir esforços pels castells

Per setè any la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Repsol signen un acord de col·laboració. Aquesta col·laboració es xifra en una aportació econòmica de 10.000 euros que serveixen per continuar amb l’activitat “Fem un castell?” del Camp d’Aprenentatge de Tarragona a les escoles. També permet dur a terme la VI jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller, per tractar qüestions fiscals, legals i d’organització en els equips directius de les colles. Finalment es fa una reedició del fulletó divulgatiu “Fem pinya” per difondre la importància de les bones pràctiques a l’hora de fer castells i evitar possibles lesions. Inés Solé, Presidenta de la CCCC, ha volgut destacar l’increment dels esforços per difondre el món casteller a les escoles.

PUBLICITAT

Per la seva banda Josep Bertran, Responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, ha volgut explicar que la col·laboració va més enllà de la part econòmica

D’aquesta manera les dues parts han volgut mostrar la seva satisfacció per tornar a signar aquest conveni de col·laboració i han desitjat que perduri en el temps.

PUBLICITAT