“Sabor Salou” omple el passeig Jaume I amb la millor gastronomia local

Més de 40 establiments de l’àmbit de la restauració es donen cita del 3 al 5 de maig al passeig Jaume 1 de Salou en la XII fira “Sabor Salou”. Una celebració que es preveu superi amb escreix la franja dels 40.000 visitants.

PUBLICITAT

‘Sabor Salou’, té com a objectiu donar a conèixer la qualitat de l’oferta gastronòmica de la Costa Daurada; la seva diversitat i la professionalitat dels restauradors locals. Així mateix, també s’organitzaran tallers infantils d’elaboració de plats i tasts de productes de qualitat. Ahir divendres dia 3, va ser el tret de sortida de la fira amb un acte on va participar Gessamí Caramés, pastissera, barista, escriptora i copresentadora del programa ‘Cuines’, de TV3. Gessami va posar en valor esdeveniments com la fira ‘Sabor Salou’ perquè “són imprescindibles”, en el sentit que, “al final, són els que fan que els restauradors es puguin donar a conèixer una mica més. Atreuen gent, donen moviment i visibilitat al món de la restauració”.

Entre les múltiples activitats programades durant el cap de setmana, en el marc de la fira, hi podrem trobar: tasts de vins, de cafés, de cerveses, de mel i d’oli; així com tallers infantils d’hamburgueses i pizzes o fins i tot un showcooking.

PUBLICITAT