Sant Magí Dilluns 17/08

ALIGA

PUBLICITAT

L’agenda de les festes de Sant Magí cada día al teu abast. En poc mes de dos minuts, repassem el mes destacat d’aquests díes de festes de la ciutat

Avui Dilluns 17, amb les primeres clarors del dia arranquen els portants de l’aigua cap a Tarragona passant per Santa Perpètua de Gaia, Querol, el Pont d’Armentera, Santes Creus, Vila-rodona i Bràfim.

D’altra banda, continuen els sabors de Sant Magí amb la gran mostra gastronòmica i a la plaça del rei vermut temàtic a càrrec dels xiquets de Tarragona.

A les sis de la tarda es farà la presentació de les figuretes de les festes on la figura de l’Àliga agafa protagonisme amb motiu del 30 aniversari, ens ho explica l’Albert Punyet.

I a la nit marxem cap a la plaça de les cols on tindrà lloc la Sindriada. Per 1 euro podràs menjar el fruit més festiu i tarragoní acompanyat de la banda del panda. A més, els diners recaptats aniran destinats a l’entitat de la ciutat sense ànim de lucre que esculli el guanyador de la Watermelon Pool. I ja cap a la mitjanit a la sala el cau, música amb Dijeila.

PUBLICITAT