1r Taller de ràdio del Kesse i Ràdio Ciutat de Tarragona amb 15 joves

Ràdio Ciutat de Tarragona i l’Espai Kesse de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona han impulsat aquest estiu i amb èxit el 1r Taller de Ràdio 2018 del que han participat una quinzena de joves.

taller de ràdio espai kesse ràdio ciutat de tarragona
PUBLICITAT

Del 2 al 6 de juliol, en el marc del programa d’activitats ‘Estiu Jove’ i al llarg d’una setmana, els joves han conegut de primera mà el dia a dia d’una emissora de ràdio.

Tanmateix han descobert com ha evolucionat la ràdio des dels seus orígens, del transistor fins al mòbil, i com el mitjà de comunicació s’ha hagut d’adaptar als nous temps amb informació accessible, descarregable i fàcil de compartir. De la ràdio tradicional fins als nostres dies, la ràdio per internet que s’escolta quan vols, com vols i des d’on vols.

taller ràdio ciutat de tarragona 2018

Taller de ràdio pràctic i divertit!

El casal radiofònic ha estat coordinat pels periodistes Adrià Recasens, Silvia Petit i Arnau Curto. A nivell pràctic, la quinzena de participants, a més d’estrenar els nous estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, han après nocions bàsiques d’edició d’àudio, control de la taula de so, redacció i locució d’entrevistes, cròniques, falques de ràdio i a fer sintonies i connexions en directe, d’entre altres.

Amb una valoració positiva tant dels propis joves com dels organitzadors, el casal va concloure l’últim dia amb la simulació d’un programa en directe amb una mostra de les diverses peces elaborades i que ja podeu escoltar i compartir!

taller ràdio ciutat de tarragona 2018taller ràdio ciutat de tarragona 2018taller ràdio ciutat de tarragona 2018taller ràdio ciutat de tarragona 2018

PUBLICITAT