Tarragona Daily Vespre | Un nou destí pel Complex Educatiu

ERC proposa el trasllat del Complex Educatiu per cohesionar Ponent

Aquest dimarts ERC ha anunciat la proposta del trasllat del Complex Educatiu per impulsar la connectivitat entre barris a través de l’educació. 

PUBLICITAT

Des de ERC, consideren que aquest trasllat té moltes més oportunitats que l’actual Complex Educatiu i que, per tant, generarà un impuls de qualitat pels barris de Ponent. Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, assegura que el primer pas per la creació d’aquest nou espai, es l’aprovació d’un nou POUM. 

El PSC vol arranjar i dinamitzar Sant Pere i Sant Pau

El PSC de Tarragona continua la seva roda de propostes pels barris de la ciutat fent parada en aquesta ocasió a Sant Pere i Sant Pau. Per als socialistes un dels punts primordials de barri és l’arranjament de voreres, a través d’un pla anual.

Rubén Viñuales, alcaldable de PSC a la ciutat, ha fet incís també en la necessitat de “recuperar l’eix comercial del barri”. Per aquesta fita els socialistes proposen augmentar l’activitat cultural al barri i els murals urbans a través de diferents artistes locals. Viñuales també ha posat el focus en les persones amb mobilitat reduïda, assegurant que “s’ha de replantejar la mobilitat al barri”.

Els funcionaris de la justícia convoquen set nous dies de vaga total

Els treballadors de la Justícia han tornat a convocar vaga total 4, 9, 10, 11, 16, 17 i 18 de maig després de les setmanes d’aturades parcials que van començar el passat 17 d’abril. Aquesta mobilització va portar a dues reunions el 21 i 24 d’abril que “han resultat insatisfactòries pels sindicalistes”.

Aquestes jornades de vaga vindran també acompanyades de protestes, a Tarragona es concentraran davant la subdelegació del govern els dies 4, 9 10 i 11 de maig. David Povil, destaca com a les comarques tarragonines, “s’accentuen la manca d’inversió i les sobrecàrregues de treball”. Povil demana a l’administració que “apliquin les mateixes exigències que demanen a la patronal”.

PUBLICITAT